Vedete din Romania

#ilinca vandici #dana savuica #tv #concediere

Ilinca Vandici: "Dana Savuica are creierul mic"

Fosta angajata a Kanal D, Ilinca Vandici tine foarte mult la reputatie . Dupa ce a parasit postul TV, iubita lui Alin Cocos nu permite nimanui sa spuna ca a fost concediata . Nu a primit deloc bine aceasta afirmatie din partea inlocuitoarei ei, Dana Savuica

Dana este noua gazda a emisiunii "Bulevard", prezentata pana anul trecut de Vandici. Ea a facut greseala sa declare ca predecesoarea ei a fost concediata de turcii de la Sinevizyon, lucru care a infuriat-o pe Ilinca.

"Ma deranjeaza sa spuna ca am fost concediata, cand contractul s-a incheiat cu acordul ambelor parti. Poate ca am plecat eu pentru ca am niste lucruri frumoase de facut in viitor. Dana Savuica a spus si ca au vrut o persoana cu experienta. Nu stiu ce experienta are Dana, care a moderat Jurnalul intim, o emisiune despre sex. Probabil ca la creierul ei mic e mai experimentata. Eu am doar 22 de ani si am timp sa acumulez experienta. Foamea de publicitate o face sa se lege de motive ca sa mai apara si ea, la varsta ei, (39 de ani) in presa", a declarat Ilinca Vandici pentru CanCan.

Atacurile verbale ale Ilincai nu au impresionat-o pe Dana Savuica, care nu i-a raspuns pe acelasi ton. Ea a ales sa rezolve disputa in mod privat, discutand cu Ilinca.

Ilinca Vandici si iubitul ei Alin Cocos au recunoscut ca au planuri de nunta, vedeta tv urmand astfel sa devina nora Elenei Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului