Vedete din Romania

# israela vodvoz moarte #Israela Vodovoz

In sfarsit s-a aflat adevarul. Care a fost cauza mortii Israelei Vodovoz

Femeia de afaceri Israela Vodovoz a fost gasita, vineri, fara viata in locuinta sa. Aceasta nu mai raspunde la telefon de cinci zile, iar avocata ei a alertat autoritatile.

Desi au fost speculate mai multe ipoteze in privinta mortii sale, inclusiv sinuciderea, avocata femeii, Rodica Bucur, a marturisit ca Israela a murit din cauze naturale si ca suferea de o boala cronica. Israela Vodovoz a fost casatorita cu Liviu Arteni, un barbat mai tanar decat ea cu 23 de ani, care acum este de negasit.

"Liviu nu se bucură şi nu s-a bucurat de respectul meu, vreau să precizez asta. Am fost plecată din ţară, am vorbit înainte de 1 martie, nu era într-o stare prea bună. Dar vreau să mai menţionez faptul că era înconjurată de oameni care o iubesc, nu a fost niciodată singură. Nu putea fi vorba de depresie, pentru un om atât de dinamic, nu putea fi atinsă de depresie. Ea încerca să îi ajute pe oameni şi îşi lua şi din bugetul ei. Am făcut diligenţe şi am luat legătura cu persoane din Franţa unde anul trecut a stat Liviu o perioadă, să vedem ce putem face dacă nu, mai sunt şi alte posibilităţi de a îl anunţa. Nu există altceva, este vorba despre moarte naturală... exact ( n.r. accident cerebral vascular). Nu a fost vorba de intrare prin efracţie sau altceva. Ea îşi ţinea boala în mâini, nu ştiu dacă a mai fost vorba de o gripă sau dacă a mai intervenit şi altceva" a declarat Rodica Bucur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului