Vedete din Romania

#stefan banica #catalin maruta #showbiz #ilinca vandici #vedete intern #vacante vedete

In tara sau in strainatate? Iata unde pleaca vedetele in vacanta vara asta

Romania nu pare sa le prea priasca mondenilor nostri. Prea putine dintre vedetele de la noi au ales plaiurile mioritice ca destinatie pentru aceasta vara. Cele mai multe au ales  insulele exotice, Dubaiul sau America!

Ilinca Vandici vrea pe-o insula


Sursa foto: facebook.com

Proiectele in care s-a implicat o cam tin pe loc pe frumoasa Ilinca Vandici, asa ca abia la sfarsitul verii va reusi sa isi ia o mica vacanta. "Ma voi gandi si la vacanta, dar, oricum, undeva in apropierea tarii. Poate Grecia, pentru ca imi plac foarte mult insulele", a spus Ilinca.

CITESTE SI:

Inna si Alexandra Stan, razboiul divelor. Ce au in comun romancele care le fura inima strainilor
Destin tragic. Narcis Ianau a ajuns sa cerseasca bani pentru a merge la scoala

Oana Roman pleaca, dar nu stie unde


Sursa foto: unica.ro

Proaspat casatorita, Oana Roman nu a hotarat inca unde va pleca in luna de miere cu sotul sau. "Probabil ca o sa mergem undeva nu foarte departe, pentru ca nu putem pleca foarte mult de langa cea mica. Dar inca n-am hotarat nimic", a marturisit Oana pentru agentiadepresamondena.com.

Andra si Catalin Maruta vor soare si voie buna


Sursa foto: viva.ro

Nici Andra si Catalin Maruta nu au acum timp de vacanta, insa spun ca nu vor rata ocazia de a se relaxa intr-un loc linistit. "Nu mai putem pleca fara David nicaieri. Ne simtim bine cu el, a crescut, mergem impreuna peste tot, ca o familie. Inca nu ne-am gandit la o destinatie de relaxare, inca analizam posibilitatile. Avem mai multe variante. Oricum vom alege mare, soare, plaja, caldura, voie buna", a spus recent Andra.

Stefan Banica si Lavinia pleaca in Spania

Sursa foto: click.ro

Stefan Banica si iubita sa, Lavinia, si-au amanat pentru sfarsitul verii vacanta in Spania, intrucat artistul este foarte prins acum cu filmarile pentru emisiunea "X-Factor", in juriul careia a fost cooptat.

Oana Sarbu, la mare, la munte si iar la mare

Sursa foto: ziaruldepenet.ro

Oana Sarbu va petrece concediul acesta doar in compania fiului sau, Alex. "O sa mergem in Turcia, la un resort sa inotam impreuna. Si cred ca o sa mai aleg niste destinatii de munte. Si, probabil, inca o data, mare, la sfarsitul vacantei, in septembrie, cand nu este foarte cald. In restul timpului, o sa inotam toata vara, o sa mergem la piscina, o sa facem drumetii", marturiseste cantareata.

Anca Serea si Adi Sina isi duc copiii in Dubai

Sursa foto: libertatea.ro

Anca Serea si Adi Sina isi vor lua toti cei patru copii cu ei intr-o vacanta exotica. "Cred ca mai intai o sa mergem in Dubai, dar vom petrece cateva zile si aici, pe litoralul romanesc. O sa ne impartim si anul acesta, ca de obicei... Vom face vacante de cuplu si vacante destinate copiilor", a declarat Anca Serea pentru kfetele.ro.


Andreea Balan, din America in Bora Bora


Sursa foto: facebook.com

 

Andreea Balan a petrecut deja cateva zile la Barcelona. Insa cantareata are planuri mari pentru aceasta vacanta. Ea vrea sa ajunga in America si
apoi... in Bora Bora.

Adela Popescu si Radu Valcan au petrecut la New York


Sursa foto: cancan.ro

Si in vreme ce unii isi fac planuri de vacanta, altii deja petrec de zor. Adela Popescu si iubitul sau, Radu Valcan, sunt de cateva zile la New York. Cei doi se pare ca s-au indragostit de metropola americana, judecand dupa numarul mare de fotografii pe care le-au postat pe conturile de socializare.

Daca Radu a vrut neaparat sa ajunga la un celebru teatru din New York, iubita lui nu s-a putut abtine sa nu intre in magazine si sa faca fel de fel de cumparaturi.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu si-au dus fetita in Grecia


 

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu se afla in prima vacanta petrecuta impreuna cu fiica lor, Elena Carolina. Cei trei au plecat, insotiti si de parintii Alinei, in Grecia, mai exact in Paros. Cantareata si-a tinut zi de zi fanii de pe Facebook la curent postand fotografii din locurile pe care le-a vizitat.

Sursa foto: holidays.besthdwalls.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare