Vedete din Romania

#deces Septimiu Sever #actor celebru # Septimiu Sever #deces #florin piersic

Inca un actor celebru ne-a parasit! Florin Piersic, sfasiat de durere

Ne-a mai parasit un actor celebru. Septimiu Sever a incetat din viata la 91 de ani. Acesta era coleg de breasla cu Florin Piersic si buni prieteni.

De altfel, anuntul decesului a fost facut chiar de Florin Piersic, pe o retea de socializare. Actorul este devastat de moartea lui Septimiu Sever si si-a exprimat profundele regrete pentru pierderea bunului sau prieten si adanca durere pe care o simte cand stie ca a ramas "mai sarac in prieteni".

"Daca ar fi sa-mi numar marii mei prieteni pe degetele de la o mana, Septimiu Sever s-ar numara printre cei cinci. Acum cateva minute, am aflat cu mare durere, ca l-am pierdut. Nu v-am spus eu, ca nu de puţina vreme, am ajuns sa imi fie frica sa mai raspund la telefon din teama de a nu primi astfel de vesti? Nu eram pregatit, dragul meu Septimiu, sa aflu de zborul tau spre stele…Doare prea tare…. De astazi, am ramas mai singur, mai sarac in prieteni. Desi in ani ne-a desparţit un continent si un ocean, te-am iubit mereu si voi iubi vesnic amintirile noastre minunate", a transmis Florin Piersic, potrivit click.ro. Acesta a postat si o fotografie in care apare alaturi de Septimiu Sever in timpul filmarilor.

Septimiu sever s-a nascut pe 30 aprilie 1926, la Turda. A fost unul dintre actorii distinsi ai teatrului romanesc, primind Ordinul Meritul Cultural clasa a III-a. A incetat din viata la 91 de an.

Sursa foto: aarc.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare