Vedete din Romania

#Sebastian Papaiani spital #Sebastian Papaiani AVC #vedete intern #sebastian papaiani #showbiz

Inca un actor indragit de romani, pe patul de spital. A facut accident vascular cerebral!

Actorul Sebastian Papaiani a fost internat, astazi, de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce i s-ar fi facut rau in noaptea de 23-24 mai, in timp ce se afla acasa, anunta antena3.

La aceasta ora, starea marelui actor este una buna, dar a ramas internat in spital, pentru ca medicii vor sa ii faca mai multe investigatii. Acestia spun ca momentan exista suspiciunea ca acesta ar fi facut un atac cerebral, dar nu exista confirmare pentru aceasta informatie.

Sebastian Papaiani are 79 de ani.

Ramane de neegalat in rolurile Plutonier Capsuna din seria '”B.D”, Alecu din “Asta seara dansam in familie”, Pompei din “Toamna bobocilor” si mai ales Ieremia din serialul TV “Toate panzele sus”.

Printre piesele de teatru jucate se numara:  “Asta seara se joaca fara piesa” de Luigi Pirandello, in regia lui Alexa Visarion, “Domnisoara Nastasia” de Gh. M. Zamfirescu, in regia lui Horea Popescu, “Livada cu visini” de Cehov, regia Sorin Militaru, “Sa nu-ti faci pravalie cu scara” de Eugen Barbu, regia Sanda Manu si multe altele.

Actorul Sebastian Papaiani a primit o stea pe Aleea Celebritatilor, in 2011. in 13 decembrie 2002, actorul a fost decorat cu Ordinul national Serviciul Credincios in grad de Cavaler. 

SUrsa foto: bewoman.ro,.click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului