Vedete din Romania

#vedete slabe #dieta ozana barabancea #ozana barabancea

Incredibil! Cum arata Ozana Barabancea, dupa ce a slabit 40 de kilograme!

Ozana Barabancea face ce face si tot mai slabeste. Soprana a reusit o performanta extraordinara, slabind aproape 40 de kilograme. Ea se tine si de dieta, dar si de sport, avand propriul antrenor. 

Ozana Barabancea si-a afisat noua silueta la un concert, in Turcia. Soprana a fost e în Izmir, Turcia, la un festival de jazz, şi i-a surprins nu numai pe fani, dar şi pe organizatori cu noua ei înfăţişare. Pe mulţi i-a luat prin surprindere mai ales că pe afișe apăreau poze vechi cu ea, când cântărea peste 100 kg. Ozana a purtat o rochie tip clepsidră, cu alb și negru, avea un machiaj de divă și coafură cu bucle. Toate acestea puneau in evidenta cele 38 de kilograme pierdute de soprana in ultimele luni. 

Aceasta nu este singura vedeta care a slabit spectaculos. Raluca Badulescu, Piedone, Teo au apelat la proceduri medicale pentru a slabi. Dar nu sunt singurele vedete care au pierdut zeci de kilograme. Designerul Razvan Ciobanu, Oana Radu sau Feli Donose au slabit si ei, insa cu dieta si sport. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare