Vedete din Romania

Indigo nu vrea sa mai cante in Romania

Dupa ce s-au certat cu majoritatea compozitorilor romani, considerand ca au fost nedreptatite la concursul international Eurovision din anul 2006, cand au obtinut un punctaj mic, gemenele din trupa Indiggo au plecat in strainatate in cautarea succesului si au reusit sa se impuna pe piata muzicala din New York, povesteste Click.

Mihaela si gabriela modorcea s-au stabilit de mai bine de doi ani in New York, unde au cunoscut celebritatea, fiind din ce in ce mai solicitate de organizatorii de spectacole din tari precum Germania, Austria, Spania, Italia.

Deoarece considera ca nu au fost apreciate in Romania, Mihaela si Gabriela nu au mai calcat din luna iunie a anului 2006 pe plaiurile natale si sunt decise sa nu mai cante niciodata in Romania.

“Fiicele mele sunt in New York, unde fac ceea ce isi doresc. Ele sunt foarte suparate pe poporul roman, deoarece considera ca au fost nedreptatite si nu au fost lasate sa faca performanta”, a spus tatal gemenelor in ultimul numar Click.

De asemenea, surorile nu au succes doar in muzica, ci si in literatura scrisa. Astfel, Mihaela si-a lansat recent un volum de poezii in limba engleza, intitulat “ Rage &Love” (Furie si iubire), care s-a vandut foarte bine pana acum.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare