Vedete din Romania

#Kamelia la plaja #Kamelia costum de baie #kamelia #poze incendiare

Indragita cantareata Kamelia, vacanta la plaja, in Portugalia. Poze incendiare

Kamelia a petrecut o vacanta de vis in Portugalia, alaturi de iubitul ei. Artista s-a bucurat in concediu de relaxare pe plaje superbe cu apa cristalina, unde s-a pozat in costum de baie. Artista a postat apoi pozele pe retelele sociale.

Dupa 8 zile de relaxare, cei doi au mers intr-o croaziera in intreaga regiune Algarve, coasta sudica a Portugaliei, zona renumita pentru deosebitele plaje si pesteri, precum pestera Benagil.

Daca in prima parte a vacantei artista s-a odihnit, a citit si a facut plaja, in ultimele zile Kamelia a fost extrem de activa. Ea s-a plimbat zilnic zeci de kilometri pe stradutele pline de istorie ale Lisabonei: "Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Lisabona si nu puteam sa ratez aceasta ocazie".

Kamelia a reusit in cateva zile sa simta cu adevarat cultura portugheza, bucurandu-se de localurile traditionale, de mancarea gustoasa, de muzica fado, de vinul de Porto si de celebrul desert "pasteis de nata". "Am fost la Sintra, o localitate turistica din apropierea Lisabonei, care face parte din patrimoniul UNESCO, dar am vizitat si celebrul Castel National Pena si Castelul Maurilor", a declarat artista.

Cantareata s-a intors cu forte proaspete in Romania, lucreaza intens la un single nou si le pregateste fanilor ei multe surprize. Piesa "Amor", cel mai de succes single al artistei, are aproape 70 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar "Suave", cea mai recenta melodie a ei, se aude in cluburile de pe litoralul bulgaresc si turcesc.

Surse foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului