Vedete din Romania

Inima de tigan s-a incheiat

Cea mai urmarita telenovela romaneasca, "Inima de tigan" s-a incheiat duminica seara cu un episod emotionant, care a pregatit totodata telespectatorii pentru continuarea povestii, relateaza Libertatea.

Finalul celei mai bune telenovele romanesti, “Inima de tigan” a putut fi urmarit duminica seara si pe marele ecran de la CinemaPRO, unde cei mai iubiti actori din Romania au ajuns pe covorul rosu in aplauzele fanilor sositi foarte devreme cu flori.

La intrare, un grup de tiganci , cu baticuri pe cap si purtand fuste multicolore, au oferit oaspetilor trandafiri rosii, povesteste Ziarul.

Dana Hauer a fost singura absenta

Inca de la opt seara, pe covorul rosu de la intrarea in cinematograf si-au facut aparitia actorii din telenovela. Singura absenta a fost Dana Hauer, alias Pisi, iubita lui Gigi Dumbrava, actrita aflandu-se in convalescenta dupa o operatie de apendicita.

Sala de cinematograf a fost arhiplina, cele 500 de locuri dovedindu-se neincapatoare, iar in strada ramanand aproape 100 de oameni care scandau numele personajelor favorite. Atmosfera a fost exploziva.

Seara s-a incheiat cu o petrecere in club Bamboo din Bucuresti, la care au fost prezenti toti actorii.

 

Foto: Acasa TV


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare