Vedete din Romania

#insarcinata #secret #romanita iovan #casatorie

Insarcinata din nou, Romanita s-a casatorit in secret

O sursa apropiata cuplului format din Romanita Iovan , din nou insarcinata, si Iulian Gogan pretinde ca cei doi s-au casatorit in secret, inaintea Sarbatorilor de Iarna.

Cei doi au facut pasul cel mare in America, acolo unde creatoarea de moda a avut cateva prezentari cu ceva vreme inaintea Sarbatorilor de Iarna. Fericirea Romanitei pare sa fie completa, mai ales ca urmeaza sa devina, pentru a doua oara, mamica, informeaza Click!

Dupa ce a aflat ca este insarcinata, Romanita s-a refugiat in rugaciune , in locul unde s-a rugat si pentru Albert, primul ei copil: Manastirea Ghighiu. Credinciosii care vin la manastirea din apropierea Ploiestiului spun ca vedeta a venit sa se roage aici inainte de Craciun, impreuna cu Iulian, care a adus un pachet urias cu daruri. Ea s-ar fi rugat atunci cu ardoare ca bebelusul sa fie, de aceasta data, o fetita.

Maicutele au povestit in nenumarate randuri ca Romanita vine de ani de zile in acest lacas sfant. Creatoarea de moda ingenuncheaza mereu in fata icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului si se roaga ore in sir.

Chiar inainte de operatia de cezariana de acum trei ani, Romanita a trimis, printr-o prietena, la Manastirea Ghighiu, camasa de noapte cu care urma sa fie imbracata in timpul operatiei. Camasa a fost stropita cu mir si sfintita la icoana pentru ca baietelul si mama sa fie feriti de rau.

Relatie mai veche

Relatia Romanitei cu Iulian Gogan pare sa fie mai veche. "In ultimul an, de fiecare data cand m-am vazut cu Romanita, era insotita de domnul avocat. Inainte de Sarbatori mi-au dat si vestea cea mare, ca s-au casatorit", a declarat o confidenta a creatoarei de moda.

Desi s-au afisat impreuna doar in urma divortului familiei Iovan, in noiembrie 2008, Romanita, surprinsa sarutandu-se cu un jurnalist pe cand era insarcinata cu primul ei copil, si Iulian Gogan se cunosc de aproape doi ani.

"Romanita si Iulian se iubesc de mai bine de un an, dar acest lucru il stiau doar cstiva apropiati. Se intalneau mai mult in casa unor prieteni si intr-un apartament de-al ei, intr-un bloc cu multe firme, pentru a nu da de banuit", a mai precizat sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare