Vedete din Romania

Interviu cu Dumnezeu

Ingrata meserie presa asta: sa trebuiasca sa iti intervievezi propriul patron si sa incerci sa dai senzatia ca esti taios si intransigent.

Sorin Ovidiu Vintu a facut public faptul ca este patronul Realitatea TV in ziua in care expira ultimatumul dat de CNA posturilor de televiziune ale caror actionariate se feresc de blitz-urile presei in umbra palmierilor din paradisurile fiscale.

Daca as fi adeptul teoriei conspiratiei, as spune ca Vintu, cu maruntii aia pe care ii arunca pe trabucuri , a cumparat CNA cu sediu cu tot si apoi a dat o circulara cum ca toti proprietarii de televiziune trebuie sa-si deconspire identitatea circulara pe care tot el, de data asta in calitate de proaspat actionar, vine in ultima clipa si zice senin: Da, Realitatea e a mea de vreo doi ani, dar pina acum nu m-a obligat nimeni sa recunosc.

Acum exista ordin de la CNA si eu ma supun legilor acestei tari. Dar nu sint adeptul teoriei conspiratiei si, oricum, Sorin Ovidiu Vintu mai are de raspuns la multe intrebari despre acesti doi ani in care a avut o relatie privilegiata cu actiunile Realitatea TV. Altceva vroiam sa punctez in cazul Vintu. Anume, modalitatea in care a ales sa isi anunte ultima achizitie: printr-un interviu in direct la Realitatea TV, la o ora de maxima audienta.

E mai putin important ca pe palierul respectiv s-a nimerit emisiunea lui Razvan Dumitrescu. Putea, la fel de bine, sa fie agasantul Andrei Gheorghe sau alintata Andreea Marin. E ca si cum un dumnezeu capricios iti bate in geam si se autoinvita la tine in casa, desi tu ai musafiri . Il primesti, ca e atotputernic, dar de ochii oaspetilor, incerci sa ii tii piept: Nu cumva alipirea controversatului nume Vintu de Realitatea TV este de natura sa aduca prejudicii de imagine postului?.

Nu cumva jurnalistilor nostri li se va spune de acum incolo ce sa creada, ce sa gindeasca si ce sa scrie?. Si tot asa, mai bine de jumatate de ora de intrebari formal incisive. La capitolul raspunsuri nu am consemnat nimic, in afara de gluma lui SOV ca, avind un partener in domnul Vitalie Dobinda, nu poti pierde bani in afaceri. Asa-i cind faci interviu cu dumnezeu, mai ales daca e dumnezeul tau: tu intrebi cit e ceasul, el iti raspunde ca e o zi frumoasa. Ia sa-l fi luat la intrebari niste pagini de la alte redactii, sa vedeti atunci ce se intimpla, mai ceva ca razboiul caricaturilor!


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare