Vedete din Romania

#aterizare aeroport oradea #invitati avioane business #vanatoare ion tiriac

Invitatii la vanatoarea lui Tiriac au venit in patru avioane business

Patru avioane din clasa business au aterizat in ultimele doua ore pe Aeroportul International Arad, avand la bord aproximativ 20 de persoane care participa la partida de vanatoare de la Balc, organizata de omul de afaceri Ion Tiriac .

Avioanele trebuiau sa aterizeze initial pe Aeroportul din Oradea , insa din cauza incidentului aviatic in care avionul apartinand companiei Tiriac Air a ratat aterizarea au fost redirectionate spre Arad.

Aparatele de zbor care au ajuns la Arad au decolat de pe aeroporturi din Germania, Austria si Bucuresti. Cei aproximativ 20 de pasageri care au coborat la Arad au fost preluati de mai multe autoturisme pentru a fi transportati la Oradea. Printre cei care i-au asteptat la Arad pe participantii la partida de vanatoare a fost si Ion Ion Tiriac. Directorul Aeroportului Arad, Dan Balacel, a declarat pentru NewsIn ca unul dintre avioane a decolat deja spre Bucuresti, iar celelale vor pleca spre Oradea, cel mai probabil in cursul zilei de sambata.

Vanatoarea care fi organizata, sambata, la Balc, de Ion Tiriac, este la a cincea editie. In fiecare an, printre invitati s-au numarat importanti oameni de afaceri din Europa si personalitati politice. Anul trecut, printre invitati s-au numarat Max Emmanuel von Thurn und Taxis (latifundiar german), Klaus Mangold (presedintele Daimler Chrysler), Wolfgang Porsche (mostenitorul companiei auto cu acelasi nume), Alfred Baumhauer (fabricant Cartier), Siegfried Wolf (presedintele companiei de componente auto Magna Europa), Franz Rauch ("regele" european al sucurilor), Rudolf Streicher (membru in mai multe guverne ale Austriei, candidat prezidential si sef al partidului socialist), Carlo Pesanti (presedintele Italcementi).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului