Vedete din Romania

#deces Ioan Gyuri Pascu #Ioan Gyuri Pascu a murit #vedete intern #ioan gyuri pascu #showbiz

Ioan Gyuri Pascu putea fi salvat? A fost diagnosticat cu “atac de panica”, iar dupa doua ore a murit de inima!

Conducerea Ambulantei Bucuresti a demarat “o cercetare interna”, dupa decesul lui Ioan Gyuri Pascu, care a facut infarct luni, 25 septembrie, spre marti, 26 septembrie, la 5 dimineata. La ora 3, Gyuri Pascu si fosta lui sotie au chemat salvarea iar diagnosticul a fost “atac de panica”. Dupa doua ore si un alt apel de urgenta, a survenit decesul, cauzat de infarct, dupa cum anunta Catalin Tolontan pe tolo.ro.

“Au trimis o ambulanta de tip AMD, de consultatii la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un sofer si un medic. Gyuri era agitat si medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panica si a plecat”, a spus o sursa chiar de la Ambulanta Bucuresti, citata de tolo.ro.

Peste mai putin de doua ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de aceasta data, trei masini: doua de la SMURD si oambulanta de tip C, cu medic, de la Ambulanta Bucuresti.Gyuri Pascu nu a mai putut fi resuscitat. “In ultimele trei zile, la Ambulanta a fost o stare de alerta. Directorul Alice Grasu si-a dat seama ca ceva a fost in neregula si a discutat indelung cu medicul. A cerut ca totul ramina secret”, spune sursa de la Ambulanta Bucuresti, potrivit aceleiasi surse.

Alice Grasu a confirmat pentru Gazeta. ”Da, in jurul orei 3, la 10 minute dupa apel, o ambulanta de consult a ajuns in casa unde era Gyuri Pascu. Tensiunea era buna, 12 cu ceva, pulsul era bun, de 74. Sotia tot spunea ca domnul Pascu face atacuri de panica, astfel incit medicul i-a administrat o jumatate de fiola de diazepam”, a povestit Alice Grasu.

Am inteles ca asta spune sotia. Dar diagnosticul medicului care a fost? ”Atac de panica”.

A plecat apoi? ”Da”.

Si urmatorul apel cand l-ati primit? ”Dupa ora 4”.

”La urmatorul apel la 112, cel de dupa ora 4, au ajuns doua masini de la SMURD si o ambulanta de tip C, cu medic de la noi. Nu sunt niciodata prea multi oameni pentru o resuscitare. Dar medicul nostru n-a mai intervenit,pentru ca cei de la SMRD i-au spus ca se ocupa ei si ambulanta noastra a plecat”, a declarat Alice Grasu, director Ambulanta Bucuresti

“Facem o ancheta sa vedem daca medicul de la ora 3 a facut tot ce trebuia sa faca. Daca a respectat protocolul. Si vom lua masuri. intelegeti-ma, daca n-a respectat, ce pot face eu?”, a mai spus directorul Grasu. Din informatiile publicatiei, medicul de la prima interventie nu a putut arata conducerii un EKG, “ceea ce poate insemna ca nici nu i-a facut”, conform altei surse din Ambulanta.

 

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) s-a autosesizat miercuri in cazul mortii artistului.

„In urma informatiilor aparute in mass-media privind faptul ca un echipaj al Serviciului de Ambulanta l-a consultat pe Ioan Gyuri Pascu si i-a pus diagnosticul de "atac de panica", Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti s-a autosesizat. Rezultatele investigatiei vor fi facute publice”, se arata intr-un comunicat al CMMB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare