Vedete din Romania

Ion Tiriac jr. a parasit-o pe Ileana Lazariuc

Ion Ion Tiriac a anuntat ca o va parasi pe proaspata mamica Ileana Lazariuc dupa ce presa de scandal a dezvaluit ca Ileana a aparut dezbracata complet in ultimul film al celebrului Sergiu Nicolaescu , Supravietuitorul .

Se pare ca Ion Ion a fost influentat de tatal sau, miliardarul Ion Tiriac, care a considerat ca imaginea mamei viitorului mostenitor al imperiului nu se potriveste cu imaginea familiei.

Locuiesc la Paris

Dupa ce a dorit sa scape de ochii curiosi ai presei si s-au mutat la Paris, Ileana si Ion Ion au crezut ca vor duce o viata linistita. Insa, in loc sa o propulseze pe tanara mamica in topurile presei, se pare ca activitatea de model al tinerei Lazariuc ii va da mai mult de furca.

Nunta amanata

Chiar daca i-a dat nastere primului copil, Ion Ion si Ileana nu au facut niciodata pasul cel mare. Cei doi au amanat nunta pana ce copilul sau se va naste. Unirea spirituala a celebrului cuplu a fost data aceasta amanata pe termen nelimitat.

Ion Tiriac senior nu a privit-o niciodata cu ochi buni pe Ileana Lazariuc, mama primului sau nepot. Astfel, se pare ca prestatia talentatei actrite din filmul lui Sergiu Nicolaescu nu l-a convins nici de aceasta data.

Desi Ion Tiriac a fost primul din familie care si-a amanat toate intalnirile si a decolat la Paris sa isi vada nepotul la aflarea minunatei vesti, acest lucru nu a imbunatatit relatile de familie dintre miliardar si fiul sau.

Impreuna la un eveniment

Saptamana trecuta, cu ocazaia lansarii unui automobil de lux, comercializat de firmele fostului mare tenismen , Ion Ion a participat la eveniment, dar nu a schimbat nici un cuvant cu acesta.

Chiar daca nu este prima despartire a cuplului Ion Ion si Ileana, proaspatul bunic l-a convins pe fiul sau sa se intoarca in Romania, despartindu-se de Ileana. Cuplul s-a mai despartit in vara anului 2006 pentru o scurta perioada, in care Ion Ion s-a casatorit cu Maria Marinescu, casatorie ce nu a durat decat o luna.

Majoritatea informatiilor din aceasta stire sunt false. Copiaza linkul si trimite farsa unui prieten. Astazi este 1 Aprilie.

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare