Vedete din Romania

# ionela prodan cancer #ionela prodan bolnava #ionela prodan

Ionela Prodan, ingrozitor de slaba. Cum arata artista dupa ce a fost internata

Cantareata de muzica populara Ionele Prodan se aflat internata de cateva zile la Spitalul Elias din Capitala. Mama Aneimaria Prodan ar avea mari probleme de sanatate, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de vindecare.

Surse medicale au declarat, neoficial, pentru evz.ro, ca artista ar avea o afectiune grava la pancreas. Se zvoneste chiar ca Ionela Prodan ar avea cancer, cu metastaze.

Anamaria Prodan le-a interzis medicilor sa vorbeasca despre starea de sanatate a mamei sale si a declarat ca mama ei este in stare stabila si ca nu este vorba despre o afectiune grava si nu este pe moarte.

Ionela Prodan a slabit 25 de kilograme in 6 luni, iar problemele de sanatate ar fi aparut dupa ce artista a tinut o diete stricta.

„Nu ai cum sa slabesti atat de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al schiopatarii pancreasului a fost slabirea drastica in kilograme. S-a dovedit a fi o problema in sistemul ei digestiv”, a declarat in trecut jurnalistul Florin Condurateanu, citat de stirilekanald.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului