Vedete din Romania

# ionela prodan dieta # ionela prodan slabire #ionela prodan

Ionela Prodan, slabire spectaculoasa. A topit 30 de kilograme

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan, mama Anei Maria Prodan, este de nerecunoscut. Artista a slabit in timp-record 30 de kilograme.

In doar 7 luni, Ionela Prodan a reusit sa topeasca nu mai putin de 30 de kilograme. Vedeta a tinut un regim strict, insa nu foarte restrictiv, ci sanatos.

“Am folosit nişte creme pentru - tonifiere, am mâncat peşte, salate, piept de pui, legume, făceam duşuri cu produse exfoliante, două dimineaţa, două seara. De două ori pe săptămână mergeam câte o oră la masaj. Nu am mâncat dulciuri, pâine, paste”, a declarat Ionela Prodan.

Schimbare radicala a Ionelei a fost extrem de apreciata de fani cand pe contul de socializare al fiicei ei a aparut o fotografie cu cele doua.

.

"Wow! Ce bine arată acum! Parcă a întinerit", "Ce bine îi stă, zici că a dat timpul înapoi!", "Foarte frumoasă mama ta, Anamaria!", au fost doar câteva dintre comentarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului