Vedete din Romania

Ionut Dolanescu, reintalnire cu femeia care l-a alaptat

Ionut Dolanescu a avut parte de o surpriza de proportii la un spectacol ce a avut loc duminica, de Paste, in comuna Rotunda, de langa Caracal, povesteste Click.

Ionut Dolanescu a intalnit-o pe femeia la sanul careia a supt in timp ce parintii sai, Ion Dolanescu si Maria Ciobanu , cantau la nunti. Organizatorii spectacolului au stiut despre acest "secret" din viata artistului si au tinut mortis sa regizeze marea intalnire dintre artist si femeia care l-a primit la sanul ei, Lacusteanu Catina.

“A fost o mama de imprumut pentru mine. Mi-a spus ca eram foarte mancacios, ma bucur ca nu s-a imbolnavit din cauza mea”, a declarat Ionut, cu zambetul pe buze, aducandu-si aminte cu placere de momentele petrecute in comuna Rotunda, in ziua de Paste.

La cei peste 70 de ani, Catina a asteptat emotionata patru ore aparitia lui Ionut, pe care l-a revazut dupa 30 de ani. "Mama, de la mine ai supt cand erai mic", l-a intampinat femeia cu lacrimi in ochi

Solistul nu a mai auzit de tanti Ecaterina, pana acum, parintii sai neamintindu-i niciodata despre cea care l-a alaptat, pe vremea cand el nu avea decat cateva luni, insa este sigur ca ceea ce spune femeia e adevarat.

 

Foto: Click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare