Vedete din Romania

Irina Columbeanu are o noua bona

Dupa scandalul cu Cristina, prima bona a Irinei, Moni Columbeanu s-a declarat pe deplin multumita atunci cand a gasit o noua dadaca : o fata cu facultate, blanda si ascultatoare, care sa fie in stare sa comunice, ceea ce Cristina nu reusea, cu "printesa" ei, povesteste Cancan. Zilele trecute insa, Ana Maria, cea de-a doua bona, a fost si ea data afara de stapana casei de la Izvorani . Motivul? Lipsa de respect si aroganta fata de ceilalti angajati. Adevarul nu-l putem afla deoarece aceasta are contract de confidentialitate , care mai este valabil o lunga perioada de acum incolo. Asadar, Ana Maria nu se poate apara sub nicio forma de "acuzele" pe care i le-a adus vedeta. Oricum, problema dadacei a fost rezolvata rapid de catre Moni prin aducerea mamei sale in casa unde locuieste impreuna cu miliardarul Irinel.

Noua bona este mama Monicai

Asa ca noua bona va fi chiar mama Monicai, care a venit din Italia pentru a-si lua in primire rolul de bunica. Desi multi l-ar compatimi pe Irinel pentru faptul ca a ajuns sa locuiasca impreuna cu soacra, miliardarul nu are nici o problema in acest sens, pentru ca relatia lui cu mama Monicai este pe roze. In plus, moldoveanca get-beget, Veronica Gabor isi va rasfata ginerele si fiica cu delicioase preparate culinare facute ca la mama-acasa, detaliaza Click.

Cea mai buna alegere

“Este cea mai buna alegere pe care am facut-o. Sunt linistita ca Irina va creste langa bunica ei”, ne-a spus ieri Monica Columbeanu, care nu vrea sa-si mai aminteasca nimic despre experientele neplacute pe care le-a avut cu fostele bone.

S-a intors din Italia

Chiar daca muncea in Italia, mama Monicai a acceptat pe loc propunerea de a fi bona nepoatei sale. Mai ales ca. in Romania, doamna Veronica nu mai avea in urma divortului nicio proprietate. Asa ca dupa ce si-a incheiat socotelile cu Italia, renuntand la serviciul pe care il avea acolo de cativa ani, soacra lui Columbeanu si-a facut bagajele si s-a mutat chiar ieri la resedinta de la Izvorani. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare