Vedete din Romania

# operatie irina columbeanu #irina columbeanu grav bolnava #irina columbeanu #monica gabor #apel umanitar

Irina Columbeanu, grav bolnava! Monica Gabor, apel disperat catre fani

Irina Columbeanu, fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu este grav bolnava. Desi are doar 11 ani, micuta a fost diagnisticata cu o boala oculara grava ce necesita operatie de urgenta.

Mai exact, Irina a fost diagnosticata de medici cu salazion, o formatiune chistica, de natura inflamatorie, care corespunde cresterii de volum a unor glande din interiorul pleoapelor.

Monica Gabor cauta cu disperare un chirurg ca sa faca o asemenea interventie. Astfel, ea a cerut ajutorul fanilor din lumea intreaga pe o retea de socializare, iar apelul sau nu a ramas fara ecou.

"Buna dragii nostri, in legatura cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetita noastra a fost diagnosticata cu salazion. Din octombrie 2017 atat eu, cat si tatal ei am tot incercat sa ii gasim un tratament care sa o vindece de aceasta afectiune. Din pacate nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetita noastra de 11 ani are acum nevoie de operatie. Acum incercam din rasputeri sa gasim un chirurg din Statele Unite sau Romania care sa ii indeparteze chisturile. Dorim sa va spunem si voua prin ce trecem si sa va rugam din suflet, daca aveti informatii despre un doctor foarte bun care ar putea sa o opereze pe fetita noastra de salazion scrieti-ne fie la comentarii fie dati-ne mesaje in privat. Va multumim ca va pasa! Va rog distribuiti!" este mesajul postat de Monica Gabor pe pagina personala de Facebook.

Fanii i-au sarit imediat in ajutor si i-au recomandat medici atat din Romania, cat si din Italia, Austria, America si chiar din China.

"Va recomand sa o operati in China! Sunt mult mai avansati in tehnologie si tactica / tehnica ca oricare alta tara !", "La fel am avut si eu… La Constanta, la doctorul Moldoveanu m-am operat. Eram si insarcinata… nu am avut niciun fel de problema. In plus, s-a vindecat foarte repede!!", sunt doar cateva dintre comentariile lasate de fani la postarea Monicai Gabor.

Sursa foto: okmagazine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare