Vedete din Romania

Cum a slabit Anamaria Prodan un kilogram pe zi

Anamaria Prodan slabit spectaculos in doar cateva luni. Impresara a adoptat o dieta usoara, care se bazeaza pe foarte multe sucuri naturale.

Dieta Aneimaria este una pe care o tin in general sportivii. Rezultatele sunt foarte rapide si de durata.

Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan.

Un kilogram pe zi slăbeam eu! Miracol! Mie mi-e mai greu să ţin regim din asta dat de un nutriţionist pentru că eu nu am timp să mănânc pe gramaj şi la anumite ore. Şi atunci mi s-a părut că este perfect”. Acum că a ajuns la silueta perfectă, Anamaria mai are totuşi o dorinţă: să ţină pentru prima dată post.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare