Vedete din Romania

#Irina Nicolae copil #Irina Nicolae nastere #Irina Nicolae

Irina Nicolae, de la ASIA, a apelat la o mama-surogat? Ce spune cantareata

Irina Nicolae, fosta componenta a trupei A.S.I.A, care a devenit mama in urma cu o luna, a fost suspectata ca a apelat la o mama-surogat care sa o aduca pe lume pe Scarlett Maria.


Irina Nicolae a negat afirmatiile referitoare la o mama-surogat.

„Nu m-a intrebat nimeni daca sunt gravida, sincer. Eu n-am ascuns. Dar nu m-a intrebat absolut nimeni, niciun ziarist. Noi oricum nu suntem genul de cuplu care sa se duca la ziare sa spune…domne, vom avea un copil. Daca oamenii ma intrebau, le-as fi spus, n-ar fi fost niciun secret. Fetita se simte foarte bine si e foarte cuminte. Râde tot timpul. O cheama Scarlett Maria. Nu ne-am gândit la botez, pentru ca sotul meu e foarte ocupat. O sa vedem, probabil sfârsitul lui aprilie, inceputul lui mai, depinde de cum va fi el liber. O sa-l facem aici, in Ungaria, unde locuim, dar nu se stie niciodata. Nu am hotarât nici macar data. Oricum, va fi dupa Paste. Copilul trebuie sa fie crestinat. Nu stim inca unde, aceste detalii vor fi puse la punct in curând. Micuta s-a nascut pe 2 februarie, mâine implineste o luna. Nu sunt atât de obosita pe cât s-ar crede, pentru ca am un copil foarte cuminte, foarte bun. Pe cuvânt, doarme! Doarme chiar mult. Nu pot sa spun ca sunt foarte obosita. Oricum, daca sunt, e o oboseala placuta. S-a speculat ca am apelat la o mama surogat, dar nu e adevarat. Am fost foarte gravida. Am avut o sarcina foarte frumoasa, am avut noroc. Nu ma pot plânge de absolut nimic”, a spus ea in cadrul unei emisiuni tv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare