Vedete din Romania

#irinel columbeanu #monica columbeanu #cna

Irinel a parat Antena 1 la CNA pentru ca i-a stricat imaginea

Antena 1 a primit o amenda de 30.000 lei din partea Consiliului National al Audio-vizualului, dupa o reclamatie depusa de Irinel Columbeanu.

Milionarul de la Izvorani s-a plans ca emisiunea " Acces Direct " din 25 februarie i-a adus "o grava atingere" dreptului la demnitate umana sotiei sale, Monica Columbeanu. Acesteia i-au fost aduse injurii si in emisiune a fost prezentat un dosar de divort care nu exista.

CNA a explicat ca amenda se datoreaza si faptului ca emisiunea a prezentat doua fotografii blurate, in care aparea o tanara cu parul lung, dezbracata , concomitent cu fotografii ale Monicai.

Florian Bichir, redactorul sef Libertatea, a declarat numit-o pe Moni in cadrul emisiunii "un personaj cu un ras care denota destul de putini neuroni, raspunsuri absolut stupide" si a mai spus ca "rade ca imbecila".

Membrii CNA au fost de acord cu plangerea lui Irinel, dar au atras atentia si asupra faptului ca el si Monica au primit bucurosi atentia presei pana acum.

"Asistam si la un fenomen de bumerang. Sunt oameni care au fost actori in joc si acum se rasfrange asupra lor. Sigur ca aveti dreptate pe fond, dar dumneavoastra ati fost actorii unui joc de tipul asta, cu o oarecare voluptate, si acuma asistati din pacate la voluptatea altora de a va terfeli viata", a declarat Dan Grigore, membru CNA, pentru Gandul.

Moni nu a parut insa deranjata cand a fost invitata la o editie ulterioara a emisiunii. Sotia lui Irinel a ales sa nu insiste pe acuzatiile sotului. "M-ati prezentat intr-o lumina gresita. Ati gresit un pic", i-a spus ea prezentatorului "Acces Direct", Madalin Ionescu .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului