Vedete din Romania

#dovezi #acuzatii #scandal #monica columbeanu #irinel columbeanu

Irinel Columbeanu apara trecutul Monicai

Irinel Columbeanu sustine ca toate acuzatiile aduse trecutului Monicai sunt minciuni . Omul de afaceri sustine ca din moment ce nu s-a adus nicio dovada, declaratiile sunt mincinoase si fac parte dintr-un "razboi murdar " pornit pentru a le afecta imaginea.

Invitat la emisiunea "Acces direct" de la Antena 1, Irinel a marturisit ca acuzatiile aduse Monicai sunt numai "mizerii". Omul de afaceri a negat si zvonul conform caruia ar fi cumparat-o pe sotia lui, explicand ca "nu exista nicio dovada in acest sens".

"Tot acest scandal este o combinare a unor emisiuni mai vechi sau mai noi preluate. Interesul din spatele acestor neadevaruri nu le pot intelege. Este un razboi foarte murdar si sunt convins ca si cel care l-a inceput il regreta", a declarat Irinel Columbeanu la Antena 1.

Sotul Monicai a dat de inteles ca i-ar putea actiona in judecata pe cei care promoveaza aceste zvonuri: "Inca nu stim cum vom raspunde acestor lucruri. Cer este ca toata lumea este efectiv incalzita de ceva artificial. Eu nu ii cunosc pe cei care au iesit in presa cu tot felul de declaratii, decat de la televizor", a adaugat Irinel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare