Vedete din Romania

#irina columbeanu #izvorani #gaze

Irinel isi plateste facturile, dar intarzie salariile angajatilor

Irinel Columbeanu nu se da in laturi de la nici un efort pentru a avea un camin cald alaturi de Moni. In timp ce restul lumii strange cureaua pentru a plati facturile, iar angajatii lui primesc salariul cu intarziere , el cheltuieste mii de euro lunar pentru incalzirea resedintei de la Izvorani .

Piscina descoperita si lipsa unei izolari corecte duc la facturi pentru incalzire uriase la resedinta de la Izvorani. Irinel scoate din buzunar lunar 5.000 euro pentru gaze.

"Casa nu a fost, din pacate, proiectata dintr-un material termoizolant, iar pe timpul iernii, pierderile sunt enorme. Avem calorifere peste tot si nu facem deloc economie. Mai mult, piscina noastra, care este tot timpul functionala , nu este acoperita si acesta este unul dintre motivele care maresc costurile la gaz. La o luna, o luna si o saptamana platesc 5.000 de euro pentru gaz", marturiseste afaceristul pentru CanCan.

Cheltuielile multimiliardarului sunt cu atat mai surprinzatoare cu cat platile catre angajatii lui intarzie. Angajatii SC Construct Materia Columbeanu Targu Carbunesti, societatea care produce celebrul ciment columbenit, au primit ultimele salarii cu o intarziere de 30 de zile. Conform CanCan, doar muncitorii au fost platiti, iar personajul auxiliar inca mai asteapta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare