Vedete din Romania

# israela vodovoz avere # Israela Vodovoz a murit #Israela Vodovoz

Israela Vodovoz avea o avere uriasa. Cine mosteneste suma fabuloasa pe care a lasat-o in urma femeia de afaceri

Femeia de afaceri Israela Vodovoz a murit, vineri, in urma unui stop cardiorespirator. Aceasta a devenit cunoscuta in Romania dupa casatoria cu un barbat mai tanar cu 23 de ani decat ea.

Israela Vodovoz a lasat in urma o avere uriasa. Femeia de afaceri acumulase o avere de 50 de milioane de euro, potrivit bugetul.ro.

In anul 2014, Israela Vodovoz si-a facut testamentul, iar, conform unui apropiat al afaceristei, averea sa s-ar fi ridicat, la acea vreme, la o suma fabuloasa: 50 de milioane de euro.

„Israela ştie ca prin preajma ei mai sunt si persoane avare, care ii vor averea. Totuşi, vorbim de o avere fabuloasă, de aproape 50 de milioane de euro. În plus, în aceste cazuri, mereu apar rude de unde nu te astepti, care vor si ele o bucatica din „placinta”. Israela este o femeie foarte practica, mereu cu picioarele pe pământ. A simţit că un testament ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar putea face, pentru a-l proteja pe soţul ei. Nu a recurs la acest gest pentru că se gândeşte la moarte. Nici gând de aşa. Este foarte vioaie, are o energie incredibilă. Însă a vrut să lase lucrurile în ordine, pentru că nimeni nu are viaţă asigurată”, declara atunci un apropiat al afaceristei, pentru Cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului