Vedete din Romania

#Israela Vodovoz inmormantata #Israela Vodovoz

Israela Vodovoz, inmormantata dezbracata

Femeia de afaceri Israela Vodovoz a fost inmormantat joi, 15 martie, in mare secret, in Israel.

Pentru a fi dusa in tara sa natala, familia si ambasadele au platit 6.000 de euro. Femeia de afaceri a avut parte de un ritual funerar special, conform religiei sale.

„Ieri dupa-amiaza, cand sa ma odihnesc, am auzit ciocanituri si bocanituri. Mirosea ceva ciudat. S-a scos vechea usa si s-a montat o noua usa. Am vazut doar muncitorii care lucrau, nicio ruda. Dumnezeu s-o ierte, ne pare foarte rau. Era o vecina foarte cumsecade si la locul ei. Politistii au trecut pe la mine. Saracii, au stat trei zile cate doua persoane. Era normal, o usa sparta a trebuit sa fie schimbata. Am colege de scoala in Israel si stiu ca se inmormanteaza in pielea goala intr-un cearsaf. Atata stiu ca, eu cand am fost in toamna, a murit mama unei cunostinte si sapte zile barbatii stau in genunchi in casa si onoreaza memoria celor care au murit,” a declarat o vecina conform wowbiz.ro.

Israela Vodovoz a fost gasita fara suflare in locuinta ei. Aceasta a murit de mai multe zile si a fost nevoie de folosirea fortei pentru a se putea intra in apartamentul in care isi ducea traiul. Descoperirea a fost facuta de avocata ei, alarmata de faptul ca Israela nu raspundea la telefon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului