Vedete din Romania

#iulia vantur #relatie #infidelitate #. marius moga

Iulia Vantur l-a prins pe Moga cu alta femeie

Dupa doua luni departe unul de celalalt, timp in care au sustinut ca sunt in continuare prieteni, Iulia Vantur si Marius Moga s-au impacat. Motivul despartirii a fost aflat abia acum: Marius a inselat -o!

Acum Iulia l-a iertat pe Marius si povestea de iubire a celor doi continua, dupa ce compozitorul a refuzat sa renunte la iubirea ei, in ciuda faptului ca i-a fost infidel . Blonda a marturisit prietenelor adevaratul motiv al despartirii de Marius. El ar fi inselat-o cu alta femeie chiar in patul ei, conform Cancan.

Iulia le-a povestit prietenelor cum, in dimineata unei zile in care trebuia sa plece direct de la ProTV la Iasi pentru a-si vizita parintii, a trecut pe la casa lui Moga pentru ca uitase ceva. Dupa ce a vazut o pereche de pantofi de dama la intrare, blonda s-a dus direct in dormitor, unde a gasit a gasit o femeie goala dormind in patul pe care ea il impartea cu Moga.

Dupa o despartire brusca, Marius Moga a reusit in cele din urma sa-i recastige increderea Iuliei si cei doi nu numai ca s-au impacat, dar petrec vacanta impreuna si discuta despre posibilitatea unui copil.

 

Citeste si

Iulia Vantur vrea un copil alaturi de Marius Moga

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului