Vedete din Romania

#showbiz #iulia vantur #vedete intern

Iulia Vantur: "Ma las cautata..."

Frumoasa Iulia Vantur a revenit pe plaiuri mioritice, dupa aventura cinematografica de la Bollywood. Povestea de dragoste cu celebrul actor indian Salman Khan a lasat-o fara joburile pe care le avea in tara. Blonda a renuntat sa mai prezinte stirile Pro TV de weekend, apoi a ramas si fara emisiunea "Dansez pentru tine".

Intr-un scurt interviu pentru ziarulring.ro, vedeta a comentat zvonurile care o dadeau din nou in carti pentru pupitrul stirilor. "Nu ma intorc la stirile Pro TV!. Stirile au facut parte din viata mea multa vreme, chiar a fost o perioada foarte frumoasa din viata mea. Din pacate, pentru mine acel capitol s-a incheiat. Nu stiu daca va mai continua show-ul «Dansez pentru tine»", a declarat Iulia.

In ultima vreme s-a zvonit chiar ca si ea isi va urma colegii plecati la televiziunea concurenta, Antena 1. "Nu sunt in cautari de job la alte televiziuni. Ma las cautata. Pot doar sa spun ca eu colaborez in continuare cu Pro TV la anumite evenimente", a mai spus Iulia.

Frumoasa prezentatoare recunoaste ca se simte cel mai bine la emisiunile de divertisment. "Eu cred ca orice e glamorous, frumos, cu stil, elegant mi se potriveste ca format TV", a afirmat Iulia Vantur.

CITESTE SI: Bahmu si Prigoana, vedete in tabloidele britanice



Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare