Vedete din Romania

#despartire #iulia vantur #. marius moga

Iulia Vantur se simtea ignorata de Moga

Iulia Vantur si Marius Moga s-au despartit acum doua saptamani. Nimeni nu a stiut nimic pana cand blonda a intrat pe contul lui de Facebook si a descoperit ca Moga isi schimbase statutul la "singur" pentru prietenii online. Furioasa, ea a contactat presa si a facut publica despartirea.

Se pare ca motivul principal al despartirii a fost programul foarte incarcat al compozitorului. Iulia s-a plans chiar si in emisiuni TV de putinul timp petrecut cu el, insa Marius nu a vrut sa puna cariera pe locul doi. 

"Problema lor era ca ea era mereu singura. Daca Moga nu era plecat din tara cu spectacole, era in studio, dar nu cu ea. Ea a incercat sa se mai planga din cand in cand de singuratate , chiar si in unele emisiuni, dar situatia nu s-a imbunatatit. In particular, reprosurile erau mai aprinse, dar Marius Moga este mult prea pasionat de munca sa ca sa renunte la ea, nici macar de dragul Iuliei. Acum amandoi sufera, le pare tare rau", a declarat o sursa apropiata celor doi pentru CanCan.

Anul trecut se gandeau la casatorie

Sotul Andreei Banica, Lucian Mitrea , a fost socat de vestea despartirii cuplului cu care el si cantareata si-au petrecut vacanta anul trecut.

"S-au despartit? Nu-mi vine sa cred. Acum sase luni, am petrecut doua saptamani de vis, impreuna, in Bali . Ei pareau un cuplu solid, se simteau extraordinar impreuna, radeau din orice. O alta pereche care se afla cu noi in vacanta s-a casatorit acolo, iar Moga parea foarte incantat de aceasta idee. Atat el, cat si Iulia isi doreau o nunta nonconformista, asa ca s-au interesat cum isi pot uni destinele in Bali. Vorbeau des despre ideea de a avea un copil, pareau nerabdatori sa devina parinti", a declarat Mitrea pentru Click! 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului