Vedete din Romania

# iulia vantur insarcinata #Salman Khan #iulia vantur

Iulia Vantur, prima marturisire despre sarcina

Iulia Vantur s-a intors in tara de cateva zile. Vedeta este schimbata si poarta haine foarte largi, lucru care a dus la gandul ca aceasta ar fi insarcinata.

De asemenea, pe inelar, Iulia Vantur afiseaza un inel imens, semn ca relatia ei cu Salman Khan este una foarte buna, si nu in prag de despartire, asa cum a speculat presa de cancan. Intr-un interviu acordat recent, Iulia a marturisit insa ca nu este insarcinata si nici nu se casatoreste, insa nu exclude aceste posibilitati in viitorul apropiat.

"Este foarte bine înapoi în ţară, m-am revăzut cu prietenii şi am făcut doar lucruri care mi-au plăcut foarte tare, deci mă simt foarte bine. Mi-a fost dor de părinţi, dar o să-i revăd în curând, de prietena mea cea mai bună, da... de oameni în general! Dar ţin legătura cu ei, aşa că... nu-i nicio problemă! Toate lucrurile le-am luat acolo, doar oamenii îmi lipsesc. Nu, nu sunt gravidă! Ce o vrea Dumnezeu şi când o vrea Dumnezeu. Nu m-am gândit la asta. (n.r. dacă îşi doreşte băiat sau fetiţă) Nu lucrez la un copil, nu mi-am planificat asta, cred că se întâmplă atunci când trebuie.

E vorba şi de decizia Universului. Uite ce inel am! Frumos, nu? Nu mai pot cu toate astea, i-a dat inelul, i-a luat inelul, a venit, a plecat, s-a întors... Măi, e un lucru firesc să mă întorc acasă, în România, e un lucru firesc să mă duc acolo în India, adică hai să nu mai facem atâta tam-tam pe nişte lucruri care sunt atât de fireşti şi atât de normale", a declarat Iulia Vântur pentru Cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare