Vedete din Romania

#tabara #dieta

Iuliana Marciu a slabit 4 kilograme

Iuliana Marciuc a petrecut sase zile la Sinaia, intr-o tabara destinata femeilor care doresc sa slabeasca si sa-si recapete tonusul muscular, povesteste Libertatea.

programul urmat de Iuliana si de alte 11 femei sub indrumarea antrenoarei Luminita Nicolescu a inclus sase ore de antrenament pe zi si hrana vegetariana.

Vedeta tvr 1 a povestit ca la 7.00 dimineata trebuia sa alerge de la hotel pana la Castelul Peles, dupa care facea o ora si jumatate de yoga. Intoarcerea se facea tot alergand.

La ora 13.30 era programat un nou antrenament, de doua ore, de tae-bo sau gimnastica in AER liber. Seara, de la 18.30, urmau doua ore de belly dance, salsa dance sau body shape, la alegere.

“Am slabit 4 kg in 6 zile, dar cel mai important este faptul ca mi-am tonifiat musculatura. Eu tot cu Luminita am slabit si dupa ce am nascut, asa ca am mare incredere in ce face ea si ii urmez sfaturile”, a mai spus Iuliana.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului