Vedete din Romania

#marc anthony #jennifer lopez # gemeni jennifer lopez marc anthony

Jennifer Lopez si Marc Anthony se impaca?

Jennifer Lopez si Marc Anthony au petrecut o zi impreuna, alaturi din cei doi gemeni ai lor, Max si Emme, in Southampton, New York. Cuplul, care a anuntat recent ca va divorta, dupa sapte ani de casnicie, s-a intalnit in cursul acestei saptamani pentru a petrece o zi alaturi ce copiii lor.

"Ideea a fost sa petreaca putin timp cu cei doi copii, Emme si Max, si s-au simtit foarte bine." a declarat purtatorul de cuvant al cantaretului Marc Anthony.

Atitudinea degajata a celor doi ar putea fi un semn al impacarii. Jennifer Lopez si Marc Anthony au fost suprinsi intr-o masina decapotabila , in timp ce isi salutau fanii.

Cat despre despartirea de sotul sau, Jennifer Lopez, care a fost iubita actorului Ben Afleck si a artistului P. Diddy, a dezvaluit ca insa este increzatoare ca isi va gasi marea iubire in viitor.

"Aceasta a fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodata. Chiar mi-am dorit ca aceasta familie sa functioneze. Acesta a fost marele meu vis si am incercat din greu asta. Cateodata pur si simplu nu merge si asta e trist. Dar raman optimista incurabila cand vine vorba de iubire. Cred in iubire ... inca este marele meu vis." a declarat JLo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare