Vedete din Romania

Jojo nu este atrasa de nuntile in secret

Catalina Ionescu , alias Jojo, si Catalin Catoiu , membru al trupei VH2 sunt impreuna de aproape doi ani. Cu toate ca au o relatie extrem de stransa si totul merge struna, cei doi nu si-au facut inca planuri concrete de nunta, relateaza Cancan.

Iar tentatii au existat la tot pasul. Jojo si "Teava", cum l-au poreclit pe Catalin amicii, au fost deja de doua ori in America si in ambele calatorii au vizitat Las Vegas-ul, cu tot cu celebrele lui capele in care se oficiaza cununii ad-hoc.

"Ar fi fost o varianta, dar nu pentru noi. Acea Little White Chapel, in care iti rostesti juramintele in fata unui Elvis, mi se pare un kitsch total. Deci, nu m-as putea vedea mireasa in Las Vegas. Acolo m-am limitat la rolul de turist", a marturisit Jojo.

Cu toate aceste, un lucru este cat se poate de clar. Atunci cand va face marele pas, va sti toata lumea. "Sunt o persoana deschisa si la fel vor fi si usile atunci cand ma voi marita.
Nu-mi place secretomania si, cu toate ca se practica, nu este genul meu", sustine actrita de la Divertis.

Daca pe plan personal este liniste, nu acelasi lucru i-a rezervat profesia. Pe langa contractul cu trupa Divertis, "Jojo" pregateste un clip nou, lansarea albumului si, mai mult, a castigat un casting la Teatrul de Comedie .

“Actrita Simona Stoicescu este insarcinata si era nevoie de o inlocuitoare . Eu si noua mea colega de la Divertis, Aniela Petreanu, am fost alese din zece actrite tinere. Ne-au ales pe amandoua pentru cazurile in care nu am putea face fata programului”, a mai spus Jojo.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului