Vedete din Romania

#copil #nunta #jojo

Jojo nu vrea copii necasatorita

Cantareata si actrita, Jojo, a hotarat ca nu vrea sa devina mama inainte de casatoria cu Catalin Catoiu , porectlit "Teava". Cei doi sunt impreuna de doi ani si anul viitor ar putea face nunta, pentru ca Jojo isi doreste un copil.

Blonda de la Divertis si instrumentistul truperi VH2, Catalin Catoiu, sunt impreuna de doi ani si deoarece se considera suflete pereche, nu mai poate trece mult timp inainte ca Jojo sa poarte rochia alba de mireasa.

"Imi doresc foarte mult un copil, insa am un principiu peste care eu nu voi trece niciodata, acela ca un bebelus nu poate sa apara pe lume decat dupa ce parintii lui se casatoresc. Asadar, sper ca, la anul, sa fac pasul cel mare si sa ma marit. Cu siguranta ca dupa aceea va aparea si un copil in viata mea." a declarat ea citata de Click.

In asteptarea casatoriei si a familiei, Jojo isi ocupa timpul cu muzica, teatru si televiziune. A lansat un nou album "Perfect" pentru care a colaborat, printre altii, cu Marius Moga si Adi de la Akcent. La Teatrul de Comedie , joaca alaturi de George Mihaita in piesa " Poker " si continua colaborarea cu grupul Divertis.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului