Razvan Exarhu
Chef Razvan are o experienta de peste 20 de ani ca jurnalist, realizator de radio, producator si prezentator TV, iar in prezent, dupa cum spune si el pe Linkedin.com este "Chef". A fost producatorul unor editii speciale ale programelor Pro TV (1993 - 2000), director de programe si realizator la Radio Guerrilla (2004-2005) si a semnat articole pentru "Evenimentul zilei", "Top Gear", "Academia Catavencu" si "Dilema".
Experienta in domeniul culinar: A lucrat in restaurantul Escargot Bistro, (2009 - 2012), a prezentat si produs seria TV de gastronomie si calatorie Romania delicioasa la TVR (2010-2012), potrivit paginademedia.ro.
Chef Samuel Le Torriellec
Samuel LeTorriellec este un chef francez absolut atipic, cu tatuaje, pentru care mancarea merge mana-n mana cu adrenalina, psihologia si poezia. Chef Samuel se afla in Romania de 7 ani. Acesta a ales aceasta destinatie la propunerea unui prieten roman, care i-a propus sa fie Chef la un restaurant ce urma sa se deschida in Bucuresti, potrivit foodstory.stirileprotv.ro.
Liviu Popescu
Chef Liviu, in varsta de 40 de ani, este manager partener al LeClub si partener in cadrul lantului Fratelli. Acesta, impreuna cu alti doi prieteni au lansat, in 2005, conceptul Fratelli odata cu inaugurarea Fratelli Expresso Bar. Au urmat apoi Fratelli Social Club, Fratelli Studio 1, Fratelli Studio 2 si Fratelli Lounge & Club.
Liviu Popescu a transformat in 2010 Clubul Francez intr-un loc exclusivist, profesionist, conceput pentru relaxarea in familie sau alaturi de prieteni.