Vedete din Romania

#Liviu Popescu #Chef Samuel Le Torriellec # juriu masterchef #jurati masterchef #jurati #Masterchef #razvan exarhu

Juriul MasterChef se schimba total! Iata cine sunt noii jurati

Noul sezon MasterChef vine cu schimbari majore. Emisiunea ce va debuta in primavara anului viitor va fi shimbat total. Iata cine sunt noii jurati ai emisiunii.

Razvan Exarhu

Chef Razvan are o experienta de peste 20 de ani ca jurnalist, realizator de radio, producator si prezentator TV, iar in prezent, dupa cum spune si el pe Linkedin.com este "Chef". A fost producatorul unor editii speciale ale programelor Pro TV (1993 - 2000), director de programe si realizator la Radio Guerrilla (2004-2005) si a semnat articole pentru "Evenimentul zilei", "Top Gear", "Academia Catavencu" si "Dilema".

Experienta in domeniul culinar: A lucrat in restaurantul Escargot Bistro, (2009 - 2012), a prezentat si produs seria TV de gastronomie si calatorie Romania delicioasa la TVR (2010-2012), potrivit paginademedia.ro.

Chef Samuel Le Torriellec

Samuel LeTorriellec este un chef francez absolut atipic, cu tatuaje, pentru care mancarea merge mana-n mana cu adrenalina, psihologia si poezia. Chef Samuel se afla in Romania de 7 ani. Acesta a ales aceasta destinatie la propunerea unui prieten roman, care i-a propus sa fie Chef la un restaurant ce urma sa se deschida in Bucuresti, potrivit foodstory.stirileprotv.ro.

Liviu Popescu

Chef Liviu, in varsta de 40 de ani, este manager partener al LeClub si partener in cadrul lantului Fratelli. Acesta, impreuna cu alti doi prieteni au lansat, in 2005, conceptul Fratelli odata cu inaugurarea Fratelli Expresso Bar. Au urmat apoi Fratelli Social Club, Fratelli Studio 1, Fratelli Studio 2 si Fratelli Lounge & Club.

Liviu Popescu a transformat in 2010 Clubul Francez intr-un loc exclusivist, profesionist, conceput pentru relaxarea in familie sau alaturi de prieteni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare