Vedete din Romania

Kylie Minogue primeste diamante

Kylie Minogue a sarbatorit intr-un club londonez victoria de la Premile Muzicale Britanice, unde a primit premiul “Best International Female Solo Artist”. Petrecerea de felicitare a castigatorilor a avut loc in Movida, unul din cele mai in voga cluburi londoneze. Locatie unde Kylie a primit din partea unui alt VIP, care a vrut sa ramana anonim, un cocktail in valoare de 70.000 de euro.

Amestec pretios

Celebra bautura este un amestec intre jumatate de sticla din cea mai scumpa sampanie din lume, Cristal Rouge, coniac Louis XII, zahar brun, bitter si cativa fulgi de aur comestibil de 24 de carate. Dar, ca pretul sa se justifice, cocktailul mai are in pahar un diamant de 11 karate. Bijuteria ii ramane celui care consuma pretiosul amestec. Si ca lucrurile sa decurga in siguranta, bautura fina este insotita de doi agenti de securitate ai clubului, din momentul in care aceasta pleaca de la bar si pana cand clientul o termina. VIP-ul anonim se pare ca “este cunoscut din cercurile regale”, dupa cum a declarat un martor la petrecere. Si in timp ce s-a distrat, Kylie a intrat intr-o competitie acerba cu conationala sa, cantareata Natalie Imbruglia , pentru a demostra audientei care este mai flexibila , relateaza Daily Mail. Concursul consta in a dovedi cine putea sa-si arcuiasca spatele mai mult. “Desi a fost doar pentru amuzament, lupta a fost foarte stansa, dar eu cred ca a iesit castigatoare Kylie”, a marturisit un martor la petrecere.

Nu este singurul diamant

La eveniment Kylie a mai avut un diamant. Aceasta venise deja la petrecere purtand un inel cu diamante, lucru care i-a facut pe cei prezenti sa se intrebe daca fericirea vedetei a fost cauzata doar de premiul castigat sau si de un posibil succes in viata amoroasa . Purtatorul de cuvand al cantaretei a declarat ca “inelul este un simplu accesoriu vestimentar si nu are nici o semnificatie” pentru clienta lui. Si totusi zvonurile circula, mai ales ca micuta australianca a fost vazuta in compania fostului iubit, Olivier Martinez . Cei doi nu si-au vorbit timp de un an, din luna februarie a anului trecut, cand s-au despartit din cauza presupuselor infidelitati ale actorului francez. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare