Vedete din Romania

#divort Andreea Marin #Tuncay Ozturk #andreea marin

L-a scos de tot din viata ei! Ce a facut Andreea Marin cu hainele lui Tuncay

Fosta Zana a surprizelor probabil l-a luat si pe Tuncay pe nepregatite cu decizia ei categorica de a pune capat mariajului lor de trei ani. Desi nimeni nu se astepta ca unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz sa ramana despartite, se pare ca Andreea Marin este de neinduplecat. 

Andreea Marin isi face curatenie in viata. A anuntat divortul de Tuncay, a fost la avocati unde a cerut ca absolut toate afacerile cu sotul sau sa fie partajate corespunzator, a cerut oficial ca acesta sa nu se mai foloseasca de imaginea ei pentru a-si promova businessul. Despartirea oficiala va avea loc la tribunal, insa cei doi stau separat de cateva luni.

Tuncay Ozturk a parasit caminul conjugal unde locuia impreuna cu Andreea Marin, in Pipera, dar nu a reusit sa isi ia toate lucrurile. Conform Click, in garajul din vila se afla geamantane pline, saci si o bicicleta, toate apartinand turcului. Hainele pe care acesta inca nu le-a luat il asteapta pe Tuncay langa baxurile de apa plata. Toate semnele indica faptul ca Andreea nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu sotul ei pe care parea sa-l iubeasca atat de mult. 

Foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare