Vedete din Romania

#emisiune #injuraturi #capatos

La Capatos se injura ca la usa cortului: "Rapandula...Gaina beata in lemne"

Emisiunea din 24 mai, cea in care Dan Capatos isi aniversa implinirea a 37 de ani, s-a transformat intr-un adevarat circ, culminand cu momentul in care Capatos a cerut echipei tehnice sa taie lavaliera invitatilor.

Totul a pornit se pare de la un conflict intre Carmen Plesea si Mara Banica. Marul discordiei: Lista Mariei Cracana publicata de catre Mara Banica in publicatia “Atac la persoana”.

Carmen Plesea se afla pe Lista lui Cracana cu vedetele suspecte de Hepatita C , datorita unei presupuse relatii pe care a avut-o cu fotbalistul

"M-am trezit cu acest articol in care sunt bagata si eu pe lista lui Cracana. Eu am facut acum doua saptamani o operatie. Nu puteam sa intru in operatie fara sa fac un set de analize. Ce ma doare cel mai tare este ca mi-a dat peste cap familia, eu lucrez cu copii de doi ani in sus..", a declarat Carmen Plesea pentru Acces Direct.

Dan Capatos a difuzat in emisiunea sa materialul inregistrat la Madalin Ionescu . Ulterior, prin telefon, a intervenit un apropiat al lui Carmen care a declarat ca in urma cu cativa ani aceasta intretinea raporturi sexuale pentru bani.

"In vara anului 2007 eram cu un prieten foarte bun si mi-a zis ca daca vreau sa merg la o femeie, daca o mai pot numi asa....si am fost la domnisoara Plesea si avea un tarif foarte mic, 2 milioane. Mi-a oferit un sex oral de nota 2", a declarat barbatul in emisiunea lui Capatos, citat de Click!.

Aceasta declaratie a fost suficienta pentru ca totul sa se transforme intr-un adevarat circ.

Incercand sa se apere, Carmen a facut-o pe Mara Banica, autoarea articolului Lista lui Cracana,  o “ caricatura de jurnalista”, in timp ce aceasta nu mai contea cu apelative precum: “Moartea in vacanta”, “Satana”, “ Prostituata ”, “Rapandula”, “Mortaciune” sau “Gaina beata in leme”.

Iritat peste culme de intorsatura evenimentelor, Dan Capatos a cerut echipei tehnice sa le taie lavalierele invitatilor pusi pe scandal.

De altfel, Dan ar fi recunoscut ulterior ca motivul pentru care nu a invitat-o pe Carmen in platou era ca risca o bataie live.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului