Vedete din Romania

#tv #dana savuica #ana maria prodan #adriana bahmuteanu

La sueta fara Bahmu?

Absenta Adrianei Bahmuteanu de la propria emisiune cauzeaza numai probleme. Inlocuitoarea temporara, Dana Savuica, s-a certat cu asistentele lui Bahmu, iar acum producatorii cauta o solutie pe termen lung pentru emisiune.

Pentru ca doamna Prigoana are nevoie sa se odihneasca pentru binele sarcinii, Dana Savuica a inlocuit-o temporar ca gazda a talkshow-ului "La sueta cu Bahmu". Ea nu s-a inteles insa deloc bine cu asistentele Adrianei carora le-a spus ca nu au ce cauta pe micul ecran.

Laurette si Andreea Tonciu , asistentele Adrianei, nu au fost acceptate deloc de Savuica, care le-a spus ca daca ar fi realizatoarea permanenta a emisiunii, le-ar concedia. Spiritele s-au incins si cele doua asistente au izbucnic in plans din cauza Danei, conform CanCan.

Ana Maria Prodan, urmatoarea in carti

Suparati pe Adriana Bahmuteanu pentru ca si-a luat o pauza lunga de la emisiune pentru sarcina, producatorii cauta acum o inlocuitoare pe termen lung si cea mai potrivita ar fi Ana Maria Prodan.

"Producatorii s-au orientat catre ana maria prodan tocmai pentru ca si ea isi doreste o revenire in televiziune , dupa esecul negocierilor cu Antena 2 , iar emisia i se potriveste manusa. Ea n-a mai avut ocazia sa negocieze serios pana acum vreun proiect la Kanal D. Inca n-a fost contactata, insa e vedeta nominalizata sa preia de acum inainte emisiunea Adrianei Bahmuteanu. Dana Savuica ii va tine locul o perioada foarte scurta sau cel putin asta se intentioneaza acum. Ana Maria Prodan are o sansa de neratat de a reveni in televiziune", au declarat surse din Kanal D, pentru Ziarul Ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare