Vedete din Romania

#nicoleta luciu #zsolt #copil #disneyland

La un an si trei luni, fiul Nicoletei Luciu invata maghiara

Zsolt Jr., fiul lui Nicoletei Luciu, a invatat ungureste in vacanta, s-a dat cu sania si a primit actiuni la Disneyland .

Vedeta Acasa TV si-a petrecut vacanta de iarna alaturi de iubitul si fiul ei la Miercurea-Ciuc. Pentru fericita familie, distractia si cadourile s-au tinut lant. Astfel se face ca micutul Zsolt a primit multe "cadouri pe roti", s-a jucat cu nasii veniti din Suedia si a admirat luminitele cu care erau impodobite strazile orasului.

"Au venit nasii din Suedia de Craciun, prieteni din Ungaria si toata lumea a fost uimita de cat a crescut Zsolt jr - are 90 de cm la un an si trei luni. Ca in fiecare an, a primit actiuni la Disneyland de la nasii din SUA. Ii place zapada, asa ca l-am scos afara in fiecare zi, chiar si la minus 10 grade Celsius, ca sa se obisnuiasca pentru cand va merge la hochei, sa nu aiba probleme cu frigul. L-am dus in oras sa vada oamenii de zapada", a povestit tatal Zsolt pentru ziarul ring.

La randul ei, mamica Nicoleta a explicat mandra cum baietelul ei invata ungureste, conduce masinute si il admira pe Shrek.

"Zsolt jr a invatat in fiecare zi cate ceva in ungureste, stie sa se plimbe cu masinutele care au volan, au claxon, cheie de intors. A fost foarte activ, n-a stat o secunda, ori se juca cu masinutele, ori cu mingea, ori cu musafirii, ori eram la sanius, iar o data pe zi se uita la desenele animate cu Shrek, ii plac foarte mult", a spus Nicoleta Luciu pentru aceeasi publicatie.

Pentru aceste sarbatori , frumoasa mamica s-a intrecut pe ea insasi si a impodobit trei brazi in loc de unul. Astfel se face ca familia Zsolt s-a bucurat de magia Craciunului cu miros de brad atat in Bucursti , la noua resedinta, cat si la Buftea si Miercurea-Ciuc.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare