Vedete din Romania

Laura Cosoi si Smiley, tango pasional

Femei frumoase , momente incendiare, dansuri spectaculoase si surprize cat cuprinde. Acestea au fost ingredientele editiei speciale “ Dansez pentru tine ”, difuzata vineri seara de PRO TV. Punctul culminant l-a constituit tango-ul extrem de sexy pe care Laura si Smiley l-au pus in scena, finalizat cu un sarut ca-n filmele de dragoste, povesteste Click.

Daca pana acum Smiley nu agrea foarte mult dansurile pline de erotism, considerand ca acestea nu il caracterizeaza, vineri seara, in editia speciala a concursului "Dansez pentru tine", cantaretul a demonstrat ca atunci cand este vorba de iubita sa nu mai tine cont de preferintele lui.

Acesta a acceptat sa danseze pentru ultima oara un tango pasional , partenera sa obisnuita, Adriela, fiind inlocuita de Laura Cosoi . In plus, pentru a-si demonstra dragostea, cei doi au incheiat dansul cu un sarut senzual care a smuls aplauzele publicului, povesteste Cancan.

 

Foto: Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare