Vedete din Romania

#laurentiu duta #elena gheorghe #eurovision #the balkan girls

Laurentiu Duta o tine de mana pe Elena Gheorghe la Eurovision

Laurentiu Duta o va insoti pe Elena Gheorghe la finala de la Moscova a concursului Eurovision. Compozitorul piesei " The Balkan Girls " vrea sa fie alaturi de reprezentanta Romaniei in seara cea mare.

Elena Gheorghe nu va fi singura in finala din 2 mai de la Moscova. Laurentiu Duta , fostul lider al trupei 3rei Sud Est, va fi prezent in calitate de compozitor si ii va oferi suport moral .

"Fata de anul trecut, sunt multe piese bune in concurs. Cu toate astea, cred ca avem sanse si totul depinde de prestatia Elenei din seara de concurs. In acele trei minute totul trebuie sa fie perfect. Din cate m-am informat, sunt bine cotate piesele Norvegiei, Turciei si Azerbaijanului, dar, ca in orice competitie, sanse are toata lumea", a povestit Duta la Radio 21.

Laurentiu a marturisit ca nu ar putea sa urce pe scena Eurovision in calitate de interpret din cauza emotiilor, dar ca ii tine pumnii Elenei si crede ca jocurile nu sunt facute inca. 

"In muzica este ca si in fotbal: daca invingi esti un erou, daca pierzi, esti huiduit si ti se cere demisia. Am emotii si in calitate de compozitor al piesei si sper ca oamenii sa fie intelegatori si obiectivi cand vor urmari show-ul", a completat compozitorul piesei "The Balkan Girls".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului