Vedete din Romania

#laurette #ion tiriac

Laurette recunoaste legatura cu Ion Tiriac

Laurette a facut furori vara trecuta, dupa ce in presa tabloida au fost publicate imagini in care apare pe o plaja din Mamaia, alaturi de Ion Tiriac. Chiar daca a negat o relatie cu omul de afaceri, legatura dintre cei doi este cat se poate de stransa. Intr-un interviu televizat recent, mulatra a recunoscut, in sfarsit, relatia dintre ea si milionar.

Laurette s-a distrat de minune de Revelion, la un party organizat impreuna cu prietenii sai. Cateva imagini in care langa ea apare un barbat misterios care o saruta pe obraz i-au facut pe jurnalisti sa intre la intrebari.

Contactata de reporterii Antena Stars, Laurette a negat ca ar avea o relatie mai mult decat amicala cu acest barbat. "Asa se intampla de Anul nou. Toata lumea vrea sa furea cate un sarut de la persoanele dragi. Cand o sa am un iubit o sa va anunt eu cu mare drag. am petrecut impreuna cu niste prieteni, ne-am simtit foarte bine. A fost foarte frumos. Initial trebuia sa plecam din tara, insa o parte din prietenii nostri au avut cateva probleme si am ramas aici. Nu voiam sa plec cu domnul Tiriac, el are alte treburi. M-a sunat, mi-a spus la multi ani, sa mi se indeplineasca tot ce imi doresc. Mi-as dori sa ma casatoresc. Eu sunt oricum o persoana care este mai asezata din toate punctele de vedere. Nu mi-a placut sa stau singura mult timp. Cel care incerca sa ma sarute este doar un prieten. Nu stiu ce sa zic. Ma abtin de la comentarii. Pana nu sunt sigura nu vreau sa vorbesc. Cu Ion Tiriac am devenit prietena foarte apropiata. Ma bucura sa vad ca un om atat de important ma suna sa imi ureze tot ce e mai bun", a spus Laurette.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare