Vedete din Romania

Lavinia, colaborare inedita cu Nana

In curand , Lavinia isi va vedea un mare vis implinit. Cantareata este de foarte multi ani un mare fan Nana, iar in curand va avea ocazia sa cante in duet cu artistul de origine ghaneza una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, “ Lonely ”, povesteste Gardianul.

Cantareata se pregateste sa inregistreze varianta autohtona a celebrului hitt "Lonely" alaturi de Nana. Piesa va fi reorchestrata de Radu Fornea de la K1 si va fi cantata in romana si engleza, relateaza Cancan.

Va fi si un videoclip 

Dupa ce melodia va fi gata, Lavinia impreuna cu Nana vor filma si un videoclip la aceasta piesa in regia lui Petre Nastase .

“Sunt foarte fericita ca-l voi intalni, in sfarsit. Il ascult de cand eram mica, pot spune ca am crescut cu muzica lui, iar aceasta colaborare este un mare vis de-al meu care se va realiza in curand. Am emotii foarte mari, dar sunt sigura ca totul va iesi de minune”, a spus Lavinia.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare