Vedete din Romania

#lavinia parva #stefan banica jr #andreea marin

Lavinia Parva, criticata dur: "Diferenta dintre tine si Andreea Marin e ca de la cer la pamant"

Orice ar face nu scapa de comparatiile cu Andreea Marin. Desi are o relatie de peste 6 ani cu Stefan Banica Jr, fostul sot al "Zanei", Lavinia inca este asociata cu aceasta.

Mai mult, Lavinia a devenit in urma cu doua luni doamna Banica si, odata cu acest statut, parca comparatiile cu Andreea au devenit si mai evidente.  Inca de la inceputul relatiei sale cu Stefan Banica Jr, artista a fost mereu comparata cu "Zana". Niciodata nu a raspuns atacurilor si nici nu pare foarte deranjata de comparatii.

Recent, Lavinia a postat pe pagina ei de socializare o fotografie cu ea, iar fanii nu au ratat ocazia sa o atace din nou.

“Da, esti foarte frumoasa, dar diferenta dintre tine si Andreea Marin e ca de la cer la pamant... Si din pacate, nu te vei ridica la nivelul ei de Doamna!! Esti doar in acte...”, e unul din comentariile de pe pagina Laviniei.

“Asa arata o doamna, demna de un artist ca Stefan Banica...acum are alta viata si bravo ei!!”, sunt randurile care insotesc o fotografie cu Andreea Marin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare