Vedete din Romania

# lavinia parva mama # lavinia parva insarcinata #lavinia parva #stefan banica jr

Lavinia Parva rupe tacerea. Primele declaratii despre sarcina

In ultimele saptamani au tot aparut zvonuri cum ca Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica Jr, este insarcinata. Vedeta nu a dorit sa vorbeasca niciodata despre viata sa personala, deoarece isi doreste discretie.

Indignata insa de tot ceea ce se scrie in presa, Lavinia a tinut sa faca cateva lamuriri despre sarcina.

„Nu ştiu de unde porneşte treaba asta cu a fi însărcinată. Nu sunt însărcinată. Sunt însărcinată cu foarte multe proiecte. Să fie ce o vrea Dumnezeu. Nu m-am gândit la asta. Consider că toate lucrurile în viaţă vin atunci când vrea Dumnezeu şi cum vrea El şi cumva toate lucrurile în viaţă se fac la timpul potrivit şi momentul în care trebuie. În momentul în care îmi afectează cariera mă deranjează şi spun asta pentru că s-a întâmplat să aud că oamenii au vrut să mă invite la evenimente şi au evitat pentru că s-au gândit că nu voi merge să cânt în perioada în care sunt însărcinată, eu nefiind. Mie în general nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, pentru că nu mi se pare că trebuie să o fac. Apar când sunt invitată sau când am ceva de spus din punct de vedere profesional. Nu am să vin niciodată să spun că sunt însărcinată, m-am căsătorit, mi-am cumpărat nu ştiu ce maşină, pentru că nu-mi place lucrul ăsta. Acest lucru se vede. Dacă eşti însărcinată se vede: îţi creşte burtica, naşti la un moment dat. Poate poţi să o mai ascunzi, dar să ne înţelegem, eu sunt gravidă de vreo doi ani”, a declarat Lavinia Pirva pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului