Vedete din Romania

#Elwira Petre #vedete intern #sacrificii vedete #mihai petre #showbiz #dans

Lectie de viata. Mihai si Elwira Petre au facut performanta mancand doar paine cu ceai

Formeaza de 13 ani un cuplu pe scena si sunt unii dintre cei mai buni dansatori din tara noastra. Mihai si Elwira Petre recunosc ca au ajuns la performanta facand sacrificii uriase.

"Eram ca focul si apa"


Sursa foto: protv.ro

In 2001, Mihai isi cauta cu disperare o partenera cu care sa poata participa la concursuri. Asa a ajuns la Chisinau, acolo unde preda antrenoarea Elwira. A cunoscut-o pe tanara si frumoasa Elwira, o poloneza calma, dar foarte talentata. Recunosc amandoi ca nu s-au indragostit la prima vedere. "Eram ca focul si apa, foarte diferiti", a spus Elwira intr-un interviu pentru adevarul.ro. Dar au decoperit in timp ca nu fac un cuplu bun doar pe scena, ci se completeaza reciproc si in viata de zi cu zi.

CITESTE SI:

Cine este romanul care a innebunit actritele de la Hollywood
Alerta! Suspiciune de Ebola la Galati
Letizia, regina stilului. 8 tinute purtate cu demnitate regala


Sursa foto: radardemedia.ro

Usor-usor, muncind ani la rand impreuna, au ajuns sa castige competitii nationale si internationale. Dar eforul a fost pe masura. "Eu am crescut intr-o familie normala, si Elwira la fel. Dansul este destul de costisitor, dar la un nivel mare, nu cum spune toata lumea ca la inceput e foarte scump, nu e adevarat, oricine poate invata sa danseze fara costuri uriase, dar, cand faci performanta, se schimba lucrurile, iar noi nu aveam bani pentru asa ceva. Am facut de toate, am cautat sponsori, am muncit de dimineata pana seara, erau zile in care doar predam, ne-am refuzat foarte multe lucruri", a povestit Mihai.

"Nu stiam ce sa-mi iau de mancare"

Sursa foto: gopixpic.com

Atat de multe lucruri incat pentru a pune bani deoparte pentru competitii si pentru tinutele de spectacol, cei doi au fost nevoiti sa traiasca modest. "Tin minte cand mama mea mi-a dat 50 de lei si mi-a spus din banii astia tu traiesti o luna si nu stiam ce sa-mi iau de mancare, erau situatii in care beai ceai si mancai paine", a povestit Elwira.

Asta insa i-a calit si i-a facut sa mearga impreuna mai departe. "Cand mergeam in Germania, la competitii, luam mancare de acasa pentru ca nu puteam sa mancam la restaurante si toti banii pe care ii obtineam se duceau pe lectii. Nu aveam prea multe lucruri atunci, dar este un lucru bun, daca reusesti sa-l depasesti, pentru ca daca ramai in punctul ala nu e prea distractiv. Noi am reusit, am avut si noroc, Slava Domnului. Am muncit si cumva s-a intamplat sa fie bine".

Acum, si Mihai, si Elwira fac parte din echipa emisiunii "Danseaza printre stele", el e jurat, iar ea, antrenor al echipelor de dansatori.

Sursa foto: libertatea.ro

Mihai si Elwira Petre sunt casatoriti din 2010, iar Catinca, fetita lor, urmeaza sa implineasca in curand doi ani.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare