Vedete din Romania

#nunta razvan simion #nunta Lidia Buble #Lidia Buble #razvan simion

Lidia Buble, primele declaratii despre nunta din Maldive

La inceputul lunii Lidia Buble si Razvan Simion au petrecut o vacanta romantica in Maldive. Cei doi au postat pe retelele sociale o poza in care Lidia apare in rochie alba, de mireasa. In dreptul imaginii cei doi au scris "Say 'I do!' ", semn ca si-au unit destinele.

Fanii s-au grabit sa-i felicite, iar presa din Romania a vuit cum ca cei doi s-ar fi casatorit in secret. Cei doi nu au negat zonurile la intoarcerea din tara, dar nici nu au oferit nicio declaratie cu privire la nunta din Maldive, pana acum, cand Lidia Bulble s-a decis sa vorbeasca.

 

 

Say "I DO!"...

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul) pe

 

"Doar ne-am jucat de-a mirele si mireasa. Esafa alba am primit-o toti cand am ajuns in portul din Maldive. Dupa ce m-am intors din vacanța am fost acasa la Deva, m-am dus sa imi vad familia, pentru ca imi era foarte dor de ei. Primul lucru pe care l-a facut tati a fost sa ma bage intr-o camera si mi-a zis sa ii arat mainile, ca a primit un telefon. Mi-a zis ca lumea l-a sunat si l-a felicitat ca fata lui s-a casatorit, iar el s-a blocat. inca nu avem nimic pregatit sau planuit legat de nunta. Nu vreau sa grabesc lucrurile. Nu vreau sa fie nimic fortat", a declarat Lidia Buble pentru Antena 1.

Sursa foto: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare