Vedete din Romania

#Lidia Buble #razvan simion #excomunicare #biserica penticostala #relatie #cuplu

Lidia Buble si-a pus biserica in cap din cauza relatiei cu Razvan de la "Neatza"

In urma relatiei pe care se spune ca o are cu Razvan Simion, prezentatorul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", artista Lidia Buble ar putea fi exclusa din Biserica Penticostala din care face parte. Tatal sau este chiar pastorul unei comunitati de penticostali.

Chiar daca nu au infirmat in niciun fel zvonurile aparute in ultima saptamana potrivit carora cantareata Lidia Buble si matinalul Antenei 1 Razvan Simion formeaza un cuplu, cei doi, prin tacerea lor, dar si prin semnalele subtile lansate pe Facebook lasa sa se inteleaga ca relatia este cat se poate de reala.

Emil Mestereag, presedintele comunitatii penticostale din Bucuresti, considera ca o astfel de conduita nu trebuie tolerata, iar tanara cantareata, in varsta de 22, ar trebui exclusa din Biserica, deoarece in acest cult sunt interzise relatii sexuale inainte de casatorie. "Nu sunt la curent cu mondenitatile, dar daca Lidia si Razvan Simion sunt impreuna, ea ar trebui exclusa din Biserica Penticostala", a spus Mestereag.

Mai mult, potrivit ziarulring.ro, si toata familia ar putea avea de suferit, intrucat tatalui sau i s-ar putea retrage dreptul de a sluji. "Daca tatal ei va incuraja, va aproba comportamentul fiicei lui sau va nega relatia, va fi oprit de la slujire. La noi nu sunt permise sub nicio forma astfel de situatii", a adaugat Emil Mestereag cu privire la relatia dintre Razvan Simion si Lidia Buble.

Biserica Penticostala interzice si casatoria mixta, scrie click.ro. In plus, divortul nu este vazut deloc bine in aceasta comunitate, deoarece casatoria este considerata ca avand caracter divin.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului