Vedete din Romania

#lili sandu #relatie #sarcina

Lili Sandu, convinsa de saman ca va fi mama

Dorinta de a avea o familie cat mai numeroasa o impinge pe Lili Sandu la lucruri paranormale. Astfel, in urma cu cateva zile, in timp ce se afla la Polul Nord , Lili a intrat in cortul unui saman si l-a rugat sa-i prezica viitorul. A aflat astfel ca va avea in curand o familie numeroasa, asa cum isi doreste.

Cantareata si prezentatoarea TV s-a aflat de curand “la capatul lumii”, mai precis la Polul Nord. Acolo ea a filmat impreuna cu cei de la Euforia o emisiune speciala, "Euforia Midnight Sun ". Emisia a fost filmata pentru a prinde pe caseta soarele care ramane pe cer la miezul noptii, dar si pentru a prezenta realitatile locurlui din tinuturile de gheata.

Cu aceasta ocazie insa, Lili a incercat si o experienta deosebita. Potrivit Cancan, vedeta a a intrat in cortul unui saman si l-a rugat sa-i spuna cate ceva despre viitor. Vrajitorul i-a ghicit ca va fi inconjurata de ai multe persoane, predictie din care Lili a inteles ca isi va intemeia o familie in cel mai scurt timp.

Cantareata are si o persoana la care se gandeste atunci cand vorbeste despre intemeierea unei familii: James, un chirurg englez, care nu se desparte de ea aproape deloc de cand s-au cunoscut, in urma cu cateva luni. Cei doi isi cauta si o casa in care sa se mute impreuna si, spun prietenii celor doi, isi doresc un copil.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului